Lyst til at vide mere om Egtved Camping?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Seneste nyt om vores musikarrangementer og andre underholdende aktiviteter
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Наши партнеры

Tour de France i Danmark

Tour de France i Danmark 2022

Alt er udsolgt.

Køb en Tour de France pakke, som indeholder:

overnatning for 2 personer fra fredag den 1. juli 2022 til mandag den 4. juli 2022 i egen campingvogn/telt incl. el, og fri bad og ikke mindst lørdags livekoncert med BamseMadsen til en

pris á 795 kr.

Det er ikke muligt med ankomst lørdag eller søndag.

Der er ingen rabatordninger denne weekend.

 

Verdens største cykelløb, Tour de France, kommer til Danmark i 2022, og det er besluttet, at de første tre etaper af årets løb skal afvikles her i landet.

Den såkaldte Grand Depart - turens officielle start - kommer til at foregå i København i form af en enkeltstart på 13 km, og desuden er planlagt en etape på 190 km fra Roskilde over Storebæltsbroen til Nyborg samt en etape på 170 km, der starter i Vejle og slutter i Sønderborg.

Tour de France i Danmark vil være den største sportsbegivenhed i Danmark nogensinde.

De præcise ruter ligger endnu ikke fast, men enkeltstarten i København starter ved H.C. Andersens Boulevard og slutter på Rådhuspladsen. Ruten vil forventeligt gå forbi en række historiske steder og vil formentlig passere Amalienborg Slotsplads, Nyhavn og Christiansborg.

Ruten fra Rosklide til Nyborg involverer de 18 km over Storebæltsbroen. Det har været et specielt ønske fra arrangørerne af Tour de France, da man på grund af sidevind på broen forventer, at der allerede tidligt i løbet vil kunne ske forskydninger i klassementet på grund af chancen for udbrud.

Den tredje rute, der naturligvis set i sammenhæng med Egtved Camping er den mest interessante, starter i Vejle og går bl.a. forbi Jellingstenene. Ruten slutter i Sønderborg.

Bag den danske Grand Départ står: - Erhvervsministeriet, Københavns Kommune, Roskilde Kommune, Nyborg Kommune, Vejle Kommune, Sønderborg Kommune, Sport Event Denmark, Region Hovedstaden, Region Sjælland, Region Syddanmark og Wonderful Copenhagen.

Tour de France transmitteres i 190 lande og har ca. 3,5 milliarder tv-seere under løbet. Der forventes at være mere end 900.000 tilskuere, som vil overvære de tre etaper i Danmark fra sidelinjen.