Skip to content

Overnatning

På Egtved Camping har du flere forskellige muligheder for overnatning.

Der er mange måder at campere på. Nogle ønsker et helt primitivt og lavpraktisk ophold, og andre ønsker lidt mere luksus med f.eks. adgang til eget bad. Det vigtigste er, at du føler du har ferie og med de præmisser, du selv vælger.

Egtved Camping er et centralt overnatningssted, når du vil besøge Legoland, Lalandia Aquadome, WoW park og Legohouse i Billund eller Givskud Zoo, Bindeballe Købmandsgård eller Trapholt. Efter en dag på farten, kommer tilbage til basen, hvor du kan slappe af i rolige omgivelser.

Du kan naturligvis booke en almindelig el plads til din campingvogn eller autocamper. Hvis du ønsker strøm, betales det forud i pakker, og opbruges pakken, betaler man efterfølgende for resten. Vi har et stort udvalg af pladser, der er store og små pladser. Der er pladser tæt ved servicebygningen, der er pladser tæt ved søen og der er pladser højt oppe med en fantastisk udsigt over søen.

Telt

Du kan selvfølgelig også booke en plads til dit telt, og her bestemmer du næsten selv, hvor du vil placere det, hvis du ikke har brug for strøm.

Hvis du ønsker luksus telt udgaven, kan du booke dig ind i et af vores 4 i forvejen opstillede tipitelte. Der er plads til 4 personer, der er 4 senge med dyner og puder (Sengelinned kan tilkøbes), 4 campingstole og et bord. Der er en stikkontakt og en lampe til en smule lys, men ellers er der intet udstyr til denne form for overnatning. Her er du selvfølgelig fri for selv at skulle pakke dit telt sammen, når du rejser.

Hytter

Derudover har vi 20 skønne campinghytter. Hytterne findes i forskellige størrelser og med forskelligt udstyr, dog er der i alle hytter køleskab, kaffemaskine og service. Der er også dyner og puder, og man kan enten leje eller selv medbringe sengelinned.

I nogle af hytterne har du mulighed for at medbringe hund, det koster et ekstra rengøringsgebyr. Der opkræves almindeligt rengøringsgebyr for alle hytter, og der betales dagstakst for el.

Alle hytter har elvarme, og gas medbringes selv eller købes her.

Mobile homes

Vi har også 6 lejligheder/mobile homes til udlejning, og I disse har du alt hvad du har brug for, inklusiv bad og toilet. Der er overdækket terrasse, så du kan være ude selvom vejret ikke skulle være med dig.

Sæsonpladser

Sæsonpladser kan bestilles. Vi har forskellige modeller, alt efter hvad dit ønske er. Dvs. du kan vælge en forårsplads, en sommerplads eller en vinterplads, og du kan også kombinere dem som du vil. Hvis du blot ønsker at opbevare din vogn henover vinteren er det også en mulighed. Her skal forteltet pilles ned. 

Helårsplads

Ønsker du en helårsplads, er der bestemte godkendte områder du henvises til.

Ring endelig, hvis du har brug for, at få uddybet noget.