Skip to content

Pladsoversigt

På vores pladsoversigt kan du orientere dig om, hvor de forskellige faciliteter og aktiviteter er placeret – ligesom du også kan finde den plads, der passer bedst til dig og den campingoplevelse, du vil have hos os. Der er et bredt udvalg af pladser, og når du booker online, vil de ikke alle fremgå. Dette skyldes, at nogle af pladserne er optaget eller at de kun er tilgængelige for administrationen. Ring og spørg, hvis du har en bestemt plads i tankerne, og du ikke finder den tilgængelig. Kortet er desværre ikke helt opdateret, vi arbejder på det. Bl.a er der kommet en gedefold i skoven på pladsen, denne er ikke markeret på kortet. Vi har lavet et udekøkken, som ej heller er markeret.

Camping i naturskønne omgivelser

Egtved Camping er en rigtig familieplads, som skaber rammerne for både hygge, nærvær og fællesskab i familien og med andre gæster.

Derfor tilbyder vi både flere forskellige overnatningsformer, som hytter, mobile homes og glamping, og mange forskellige aktiviteter. 

Pladsoversigt med aktiviteter

Til de små gæster har vi 2 legepladser, den ene for de yngste børn, den anden med to hoppepuder, klatrestativ, gynge og vippedyr. Derudover er der en dejlig stor træstub, som er sjov at klatre i.  Ved sceneområdet er der en legeskov med et lille legehus i, og når man er barn, er det både hyggeligt og lidt uhyggeligt at gemme sig i skoven – og blive fundet igen.
Lige udenfor pladsen bagest har vi Walters Plads, som er en stor græsmark. Her kan man spille fodbold, rundbold eller bare løbe rundt i det høje græs. Det er også her at grisene Gurli og Bacon bor. Vær opmærksom på at der er stød i hegnet, og børn skal være ifølge med voksne, når grisene skal klappes. Vi har også høns, og du må gerne være med, når der skal samles æg.

I skoven inde på pladsen ved bålhytten bor gederne. Du er velkommen ti at gå ind i gedefolden og lege med gederne, husk at have respekt for dem. Går du ud af folden i den anden ende af folden kommer du ud imellem de to søer, og her er der også mulighed for at udforske motorikken, da der er masser af store rødder og blød bund at gå rundt på.

Og til de voksne har vi fredagsbar, nogle gange med levende musik og med mulighed for at købe et måltid mad.

Du er selvfølgelig velkommen til at sidde ved de bordebænkesæt, der står rundt omkring på pladsen, ligesom området ved udekøkkenet også er til rådighed for alle gæster.

I løbet af sommeren afholder vi forskellige musikarrangementer på Musikpladsen. Så hold øje med vores kalender – og find vej på vores pladsoversigt.