Skip to content

Aktiviteter

Én ting er sikker – du kommer ikke til at kede dig under dit ophold på Egtved Camping!!

En lang række aktiviteter venter dig og din familie på selve pladsen – her er ikke mindst tænkt på børnene. Da vi er helt nye ejere af denne fantastiske plads, kender vi endnu ikke omfanget af vores formåen, men vi kan garantere, at der bliver mulighed for arrangementer som bl.a  musikkoncerter, Pinsemarked, fredagsbar, børneunderholdning og meget mere.

LEGOLAND, Lalandia Aquadome og Givskud ZOO ligger i tæt køreafstand fra campingpladsen, og skal shoppinggenet plejes, er der masser af indkøbsmuligheder i Vejle, Kolding, Horsens, Frederica, Give samt i Egtved.

Er du til vandring eller cykling har du ligeledes mulighed for at tage en tur på en af de mange vandreruter i Vejle Ådal. Der er afmærkede stier, og du har mulighed for at variere din tur om den skal være lang eller kort.

Børn

På pladsen er der udover de to legepladser også dejlige skovarealer, som indbyder til både klatring, hulebygning og gemme.

Vi vil med tiden opgradere legeområderne, så inspiration til leg og samvær skærpes. Fx vil vi genskabe petanquebanen, og det er muligt at låne kugler til dette i receptionen ligesom man kan låne kroket, konge –  og andre udendørsspil.

I fællesrummet er der ligeledes lagt op til børnehygge med spil, duploklodser og tegnerier og i løbet af sæsonen vil der forekomme forskellige tiltag i børnehøjde.

legeplads-4667

Dyr

Der er mange fordele ved at have dyr. Alle har glæde af dem, og særligt børn med dyr giver god mulighed for at kombinere ansvar og tryghedsfølelse.

Når børn er tæt på dyr, får de mulighed for at lære, hvordan man omgås dyrene og bliver derved trygge ved at håndtere dem.

Børn skal være i følgeskab med voksne, hvis man går ind til dyrene, og det er vigtigt at udvise stor respekt for dyrene, og holde øje med deres signaler. Det er forbudt at fodre dyrene uden tilladelse, da de kan blive syge og i værste tilfælde dø, hvis de får for meget eller forkert foder. 

På Walters plads er der grise og høns.

På pladsen vil vi lave et fuglevoliere, så man kan betragte de smukke fugle, vi håber det bliver i denne sæson.

Børn, der er nysgerrige og har lyst er velkomne til at deltage i pasningen af dyrene. Det være sig såvel fodring (den sjove del) og rengøring (den knapt så sjove del)

Fredagsbar

Et tiltag, vi håber bliver en succes!

Vi vil give mulighed for at ønske hinanden god weekend hver fredag i sommersæsonen.

Mellem 16-18 kan man derfor købe øl/vand/vin og hygge sig i fællesarealet enten indenfor eller lige udenfor fællesrummet.

IMG_7723

Fællesspisning eller take away

Vi går ind for mad med smag  og vi holder meget af simpel living. Samtidig vil vi gerne forkæle jer og give jer muligheden for at slippe for at lave mad selv. Bare en gang imellem.

Derfor vil vi med jævne mellemrum i sommersæsonen tilbyde et lækkert, hjemmelavet måltid mad til billige penge. Der vil være forudbetaling ved bestilling et par dage før. Man kan vælge at spise sammen med andre i fællesrummet eller udenfor, her har man også mulighed for at købe drikkevarer. Man kan også vælge at tage maden med hjem til sin egen plads.

Hold øje med opslag ved informations tavle ved fællesrummet, ved fællestoilettene og vores facebookside.

Musik

Musik dør aldrig! Det har vi lovet. Vi kan desværre hverken synge eller spille, så derfor har vi inviteret forskellige musikere til at give jer fantastiske aftner med masser af stemning og god musik hele sommeren. 
Vi glæder os allerede!

Som altid vil der være mulighed for at købe pølser, pandekager og drikkevarer.

Der vil derudover forekomme musikarrangementer af forskellig karakter i løbet af sommeren – glæd jer!

IMG_8108

Pandekagevognen

Mathildes pandekagevogn vil være åben ved forskellige arrangementer og hvem ved – måske ind imellem arrangementerne. Her vil I af og til møde vores søde datter Mathilde, som har øvet sig i at bage de lækreste crepes til jer til en god pris.

Pinselopper

Der afholdes et stort loppemarked i forbindelse med pinsen hvert år.  maj måned. Alle er velkomne til at bestille en stand og hvis du ønsker at komme som gæst og gøre en god handel så er pladsen åben for det mellem kl. 10-15 Pinsesøndag. Der sker også mange andre aktiviteter den dag.

 

IMG_7576

Søen

Den smukke sø er en gammel bundløs tørvegrav. Vandet er derfor ikke oplagt til badning. Det er dog ikke forbudt, men foregår på eget ansvar, ligesom al anden færdsel ved søen.

Redningskrans forefindes.

Fiskeri er lovligt med statens fisketegn. Der vil hovedsaligt kunne fiskes skaller, aborrer og gedder, som sættes fri igen efter fangst.

Tøffetid

Tøffetid er den tid, hvor vi ikke gør så meget andet end at tøffe rundt og bare er sammen.
Tøffetid er det modsatte af et hektisk program med masser af planlagte aktiviteter.
Tøffetid bør ikke opfattes som spild af tid og må aldrig undervurderes.
Tøffetid er medvirkende til at skærpe familiens trivsel.

VI HAR ALLE BRUG FOR TØFFETID!