Skip to content

Camping.

Camping kan foregå på mange måder, og her kan du selv skrue dit ophold sammen, som du har lyst til.

Vi har et stort udbud af el-pladser til både campingvogne og autocampere. Vi har pladser i skygge eller sol, vi har pladser tæt på servicebygningen og vi har pladser, der er tilbagetrukket fra den centrale plads. Vi har også pladser af forskellig størrelse. Her er din hund selvfølgelig også velkommen, og er du her mere end 12 dage på et år, kan du købe et årspas til din hund, og så er der betalt for et helt års campinghund. Ønsker du at campere i fx to weekender i streg, men ikke i ugens løb, kan du lade vognen stå, og blot betale for tom vogn. Og Du kan selvfølgelig campere på Egtved Camping hele året.

Tjek ind fra kl. 15.00
Tjek ud senest kl. 12.00

Fra 120 DKk 

Inlkl. 1 pers

 
Egtved Camping

Sæsoncamping.

Her har du mulighed for at benytte campingpladsen i gennemsnit 3 dage om ugen i den periode, du vælger. Når du vælger en sæsonplads, vælger du også at møde andre fastliggere, som alle er med til at skabe et hyggeligt miljø og en rar atmosfære for pladsens øvrige gæster. Vælger du en sæsonplads, er der inkluderet to voksne, samt hjemmeboende børn under 16 år inkluderet i prisen. Der er et stort udvalg af sæsonpladser at vælge imellem, dog færre, såfremt ønsker du en helårsplads, da det er et begrænset antal pladser, der er godkendt til vintercamping.

Fra 2500 DKk

Inkl. 2 voksne og hjemmeboende børn

Sæsoncamping

Teltpladser.

Er du på cykelferie og medbringer eget telt, så er Egtved Camping også en mulighed. Du kan enten vælge en plads med adgang til strøm eller en plads hvor som helst uden strøm. Vælger du en plads med strømtilslutning er prisen den samme, som hvis du kommer med vogn.

Fra 95 DKK

inkl. 1 pers.

Teltpladser

Tipitelt.

Ønsker du en mellemting mellem almindeligt telt og hytte, kan du vælge vores helt nye tipitelte. Her er der minimalistisk udstyr med feltsenge, campingmøbler og dyner/puder. Der er strøm. Der er ingen køkkenudstyr eller vand tilsluttet, men det er en perfekt løsning hvis du gerne vil være fri for at pakke dit eget telt op og ned igen. I tipiteltet er der ved booking inkluderet 2 personer. Dyr må ikke medbringes i tipiteltet. Der kan tilkøbes yderligere to personer for en dagspris på 85kr pr. person.

Tjek ind fra kl. 15.00

Tjek ud senest kl. 10.00

Fra 500 DKK

Inkl. 2 Personer

Tipicamp