Skip to content

Butik

I butikken kan man købe kolonial og selvfølgelig sager, der er nice to have.
I højsæsonen vil I have mulighed for at købe et lille udvalg af varer på køl.
Butikken vil være åben i uge 42 med et mindre udvalg og derefter vil der være lukket indtil sæsonstart. Fra sæsonstart i marts til første ydersæson vil der være åbent i weekenderne.

ÅBNINGSTIDER:

24/3-18/5
Fredag 15-18
lørdag 8-12 + 15-18
søndag 8-12
 
Ydersæson: 19/5-22/6 + 21/8-28/9
Man-Fre: 8-18 (Fredag til 20)
Siesta 12-15
Lør-søn: 7.30-21 
Lukket ml. 18-19
 

Højsæson 23/6-20/8
Hver dag 7.30-21.00
Lukket ml. 18-19

Åbningstiderne kan variere efter behov. Hvis vi arbejder på pladsen, er I velkomne til at ringe til os indenfor åbningstiden. Udenfor åbningstiden ringes der kun i nødstilfælde.

I vinterperioden vil der være begrænset eller ingen varer i butikken.

Fællesrummet

Der er gratis wi-fi i fællesrummet. Koden hænger på skærmen.

I fællesrummet kan man hygge sig alene eller sammen med andre gæster.

Man kan hænge ud i sofagruppen med en god bog fra byttebogsbørsen, hvor man er velkommen til at låne en bog, eller beholde den, hvis man stiller en anden. Man kan se tv, eller spille et spil. 

I fællesrummet er der et kreaområde, hvor børn (og voksne) kan udfolde sig. Der er legesager og spil til rådighed. Husk at rydde op efter jer.

Der er mulighed for at spille bordfodbold.

Man er velkommen til at købe snacks og drikkevarer i butikken og sidde og hygge sig alene eller med andre i fællesrummet. Medbragt mad og drikkevarer tillades i vinterhalvåret.

Medbragt med nydes på nogle af de andre fællesarealer på pladsen. 

Hund må medbringes i den udendørs del af fællesrummet (med fliser) og skal være i snor. 

Campistkøkken

Vi giver mulighed for at lave mad i vores campingkøkken, som snarest er under renovering.

Medbring selv de nødvendige remedier til madlavning, og selvfølgelig rydder man op efter sig og efterlader køkkenet, som man selv ønsker at finde det. Husk at tage dine ting med tilbage i hytten.

Fisk rengøres på den dertil indrettede plads bag køkkenet.

I det overdækkede område ved campingkøkkenet er I naturligvis velkomne til at sidde og nyde jeres medbragte mad, eller den mad I har tilberedt i køkkenet.

Legepladser

Der er to legepladser på Egtved Camping. Den ene er tæt på receptionen og der er to hoppepuder. Disse lukkes mellem 22-8.

Den anden legeplads findes midt på pladsen ned mod søen.

Børn på legepladsen skal være under opsyn af voksne eller andre børn over 15 år, og alt leg foregår på eget ansvar.

legeplads-4667

Toilet og bad

Vi har to toiletbygninger på pladsen.

Den ene er med toiletter og bruserum og den anden er familierum med pusleplads. Det er gratis at bade, men vand er dyrt og der er begrænset varmt vand, så husk at tage hensyn til andre gæster, når du bader.

Vær opmærksom på at efterlade toilettet i pæn stand, når du er færdig, der er stillet toiletbørste til rådighed – brug den, hvis det er nødvendigt, det er rarest for den næste der kommer, eller for dig, der kommer til et rent toilet.

Luk venligst døren til toiletterne, så vi sparer på den dyre varme

Vaskeri

Der er mulighed for at vaske/tørre i vores vaskerum, som ligger i samme bygning som toiletterne.

Det koster  30 kr. og man kan veksle til mønter i receptionen. Obs. Der skal bruges lige antal kroner, maskinen kan ikke finde ud af at give tilbage.

Walters plads

Walters plads ligger bagved campingpladsen og det er her vi har vores dyrehold, som pt består af geder, høns, og en gris. Med tiden vil vi gerne have flere dyr.

Det er også her vores højbedsområde er, og hvis vi når at blive klar, vil der være mulighed for at plukke friske krydderurter ganske gratis.

På Walters plads kan din hund løbe frit uden snor, forudsat at den ikke generer vores dyr. Respekter og pas på hinanden.

På Walters plads vil der blive afholdt forskellige arrangementer.

Hvis man skal bruge sin bil før kl 7 eller hvis man kommer hjem efter kl 23, så kan man parkere sin bil på Walters plads og gå ind til sin plads, da bommen låses mellem 23-7.