Skip to content

Faciliteter

Butik

I butikken kan man købe kolonial og selvfølgelig sager, der er nice to have.
I højsæsonen vil I have mulighed for at købe et lille udvalg af varer på køl.
Butikken vil være åben i uge 42 med et mindre udvalg og derefter vil der være lukket indtil sæsonstart. Fra sæsonstart i marts til første ydersæson vil der være åbent i weekenderne.

ÅBNINGSTIDER:

24/3-18/5
Fredag 15-18
lørdag 8-12 + 15-18
søndag 8-12
 
Ydersæson: 19/5-22/6 + 21/8-28/9
Man-Fre: 8-18 (Fredag til 20)
Siesta 12-15
Lør-søn: 7.30-21 
Lukket ml. 18-19
 

Højsæson 23/6-20/8
Hver dag 7.30-21.00
Lukket ml. 18-19

Åbningstiderne kan variere efter behov. Hvis vi arbejder på pladsen, er I velkomne til at ringe til os indenfor åbningstiden. Udenfor åbningstiden ringes der kun i nødstilfælde.

I vinterperioden vil der være begrænset eller ingen varer i butikken.

Fællesrummet

Der er gratis wi-fi i fællesrummet. Koden hænger på skærmen.

I fællesrummet kan man hygge sig alene eller sammen med andre gæster.

Man kan hænge ud i sofagruppen med en god bog fra byttebogsbørsen, hvor man er velkommen til at låne en bog, eller beholde den, hvis man stiller en anden. Man kan se tv, eller spille et spil. 

I fællesrummet er der et kreaområde, hvor børn (og voksne) kan udfolde sig. Der er legesager og spil til rådighed. Husk at rydde op efter jer.

Der er mulighed for at spille bordfodbold.

Man er velkommen til at købe snacks og drikkevarer i butikken og sidde og hygge sig alene eller med andre i fællesrummet. Medbragt mad og drikkevarer tillades i vinterhalvåret.

Medbragt med nydes på nogle af de andre fællesarealer på pladsen. 

Hund må medbringes i den udendørs del af fællesrummet (med fliser) og skal være i snor. 

Campistkøkken

Campingkøkkenet er af ældre karakter, og renoveres løbende. Vi har etableret et lille udekøkken med gaskogeplader og bordplade, så du kan stå i det fri og kokkerere. 

Medbring selv de nødvendige remedier til madlavning, og husk selvfølgelig at rydde op efter dig og efterlade køkkenet, som du selv ønsker at finde det. Husk at tage dine ting med tilbage i hytten.

I det overdækkede område ved campingkøkkenet er du naturligvis velkomne til at sidde og nyde jeres medbragte mad, eller den mad I har tilberedt i køkkenet.

Legepladser

Der er to legepladser på Egtved Camping. Den ene er tæt på receptionen og der er to hoppepuder. Disse lukkes mellem 22-8.

Den anden legeplads findes midt på pladsen ned mod søen.

Børn på legepladsen skal være under opsyn af voksne eller andre børn over 12 år, og alt leg foregår på eget ansvar.

Egtved Camping Legoland

Toilet og bad

Vi har to toiletbygninger på pladsen.

Den ene er med toiletter og bruserum og den anden ebestår af 3 familierum. Det er gratis at bade, men vand er dyrt og der er begrænset varmt vand, så husk at tage hensyn til andre gæster, når du bader.

Vær opmærksom på at efterlade toilettet i pæn stand, når du er færdig, der er stillet toiletbørste til rådighed – brug den, hvis det er nødvendigt, det er rarest for den næste der kommer og også for dig, der kommer til et rent toilet.

Luk venligst døren til toiletterne, så vi sparer på den dyre varme, og så vi undgår at svalerne flyver ind. 

Vaskeri

Der er mulighed for at vaske/tørre i vores vaskerum, som ligger i samme bygning som toiletterne.

Maskinerne er Nortecs og fungerer enten via en airwallet app eller betalingskærmen lige indenfor døren.  Vasketabs kan købes i butikken stykvis. 

https://airwallet.net/


Walters plads

Walters plads ligger bagved campingpladsen og her har vi nogle af vores dyr, nemlig grisene Gurli og Bacon og så vores høns. Med tiden vil vi gerne have flere dyr.

Det er også her vores højbedsområde er, og planen er at gøre dem i stand, så vi på et tidspunkt kan give dig mulighed for at plukke friske krydderurter. 

På Walters plads kan din hund løbe frit uden snor, forudsat at den ikke generer vores dyr, og at du selvfølgelig selv har styr på den.  Respekter og pas på hinanden.

Hvis gæsteparkeringerne ved receptioenen er optaget, kan du parkere på Walters Plads, ligesom det også er her, du parkerer, når der afholdes musikevents i løbet af sommeren.

Hvis du skal bruge din bil før kl. 7 eller hvis du kommer hjem efter kl. 23, så kan du parkere på Walters plads og gå ind til din plads, da bommen er låst mellem 23-7.